Diensten

APK keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijke verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Bij ons krijgt u een gratis APK als u een grote onderhoudsbeurt laat uitvoeren!

Stel hier een APK reminder in.

Leenauto/fiets

Bij werkzaamheden aan uw voertuig, verzorgen wij gratis vervangend vervoer (leenauto of fiets)

U betaald alleen de brandstof.

Ophaalservice

Uw auto wil niet starten? Geen probleem dan halen wij uw voertuig op. Of u nu onderweg bent of nog thuis voor de deur staat wij staan voor u klaar.

En is uw auto rijp voor de sloop dan halen wij deze op voor de brandweer. Die gebruikt de auto voor een oefening.

Lees hier meer over de ophaalservice

Aircoservice

Van diagnose, tot verversen van koudemiddel, tot complete aircoreiniging.

De airconditioning in je auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Alleen dan weet je zeker dat de airco het goed blijft doen. En door goed onderhoud voorkom je schimmel en vieze geuren.

Heeft uw auto al geruime tijd geen onderhoud gehad? Dan raden wij u een Airco Check aan. Wij zijn uitgerust met de nieuwste Bosch diagnose-apparatuur.

Storingsdiagnose

Auto’s van tegenwoordig beschikken over veel elektronica. Wanneer zich een storing voordoet verschijnen brandende controlelampjes op het dashboard en klinken er waarschuwingspiepjes.

Wij beschikken over diagnose-apparatuur en kunnen daardoor de storing en/of fout uit het geheugen van het systeem lezen.

Turbopartner

Met het unieke concept van Turbo Hoet zijn wij specialist in het vervangen van turbo’s.

Groot voordeel voor onze klant is om optimaal zekerheid en kwaliteit te kunnen bieden.

Roetfilter reinigen

Wij kunnen roetfilters voor u reinigen dit in samenwerking met Diesel Buchli.

In veel moderne voertuigen met een dieselmotor is tegenwoordig een roetfilter ingebouwd. Dit om te voorkomen dat schadelijke roetdeeltjes in ons milieu terecht komen. Een goede zaak natuurlijk, maar soms leidt het tot problemen. Wanneer een roetfilter blijvend verstopt is, biedt een grondige dieptereiniging een goede oplossing.

Bandenopslag

Kunt u uw zomer- of winterbanden niet kwijt? Maak gebruik van de bandenopslag van Autoservice Landerd!

Autoservice Landerd levert alle soorten, maten en merken banden. Over de opslag van de zomer- en winterbanden hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit verzorgen wij gratis mits de auto bij ons in onderhoud is!